Over ons

Automotive RDS voor alle auto merken

Automotive RDS is voor alle voertuigmerken in/en rondom Parkstad en we hanteert vaste scherpe prijzen voor
Auto – onderhoud, reparaties, APK en onderdelen zowel nieuw als 2de hands.

Bij ons worden alle werkzaamheden aan u auto uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben ruime praktijkervaring.

Verder houden wij van duidelijkheid en is het voor ons vanzelfsprekend om vooraf de kosten en de werkzaamheden die wij aan jouw auto gaan verrichten met je te bespreken. U weet daarom bij ons precies waar je aan toe bent en zullen er niet onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

WAAROM WE BESTAAN

ONZE BESTAANSREDEN, MISSIE & VISIE

Onze visie is dat wij elke klant tevreden willen stellen! Wij luisteren naar de wensen van onze klanten, denken met hen mee en geven hen een eerlijk en oprecht advies. Ons doel is dat wij ons daarin met andere garages willen onderscheiden. Het persoonlijke contact met elke klant vinden wij belangrijk, dat bij vele andere garages ontbreekt.

Daarnaast willen wij auto- onderhoud, reparaties, APK en onderdelen aantrekkelijker en toegankelijker maken voor bestaande en nieuwe klanten.

HOE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN

ONZE UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Wij onderscheiden ons van andere autogarages door het bieden van de laagste prijs garantie. Wij zijn snel, betrouwbaar, betaalbaar en transparant.

Dit proberen wij te realiseren door het bieden van een snelle service, het creëren van betrouwbaarheid door middel van klanttevredenheid en het leveren van betaalbare, transparante diensten en producten met garantie.