Export dienstverlening

Verkoopt u het voertuig aan iemand in het buitenland? Zorg er dan voor dat de koper het voertuig op zijn naam exporteert. Zijn gegevens komen dan namelijk op het kentekenbewijs deel II. Dit betekent dat de koper vanaf dat moment verantwoordelijk is voor het voertuig. Regelt u de export alleen dan blijft u verantwoordelijk voor het voertuig totdat deze is geregistreerd in het buitenland. Kom daarom samen met de koper (moet zich legitimeren) naar ons toe.

Wat heeft u nodig?
 • Uw volledige en meest recente kentekenbewijs.
  (Vanaf 1 januari 2014 wordt bij elke eigenaarswissel het papieren kentekenbewijs vervangen door een kentekencard. Daarom bestaat het volgende onderscheid:
  Indien er niet eerder een kentekencard is aangevraagd voor uw voertuig, dient u de volgende papieren kentekendelen mee te nemen: Deel II (IB) en Kopie Deel III (Overschrijvingsbewijs, deel II).
  Indien er wel een kentekencard is aangevraagd dient u deze kentekenkaart samen met de bijbehorende tenaamstellingscode 1 (4cijfers) en 2 (5 cijfers) mee te nemen.
 • De bijbehorende kentekenplaat/-platen
 • De actuele kilometerstand
 • Legitimatiebewijs ( orgineel en geldig ) Internationaal : Internationaal: identiteitskaart of paspoort, Nationaal: rijbewijs, identiteitskaart of paspoort
 • Let op: een verblijfsvergunning word niet geaccepteerd

Pakket A

Alleen één Exportdocument voor één voertuig naar (diverse landen) RDW kosten. 10,55 euro exclusief dienstverlening. (24.45)  = totaal 35.–

Pakket B

Transportverzekering (Groene kaart) personen auto voor 15 dagen +kentekenplaat. 75,00 euro exclusief dienstverlening. = totaal 115,– Overige voertuigen op aanvraag.

Pakket C

Pakket C bevat zowel Pakket A & B Samen, Een totaalpakket = Totaal 150,-